Aceste bilute de branza de capră si branza feta sunt un aperitiv colorat perfect in orice moment al anului! Ceapa rosie, branza feta, merisoarele, susanul si alunele uscate dau acestor bilute de branza cu marar o aroma cu adevarat deosebita!
Bilute De Branza Cu Marar
Dacă doresti un aperitiv dulce sărat, crocant dar și cremos, aceste bilute de branza sunt exact ceea ce cauți! Este nevoie doar de foarte putin timp pentru face aceste delicioase bilute de branza aperitiv care nu sunt doar foarte gustoase, dar si atrăgătoare cu acea culoare roșie a merisorului impletita cu verdele intens as mararului tocat.
Aceste bilute cu branza fac o gustare grozava, sănătoasă și hrănitoare! Nu am nevoie de un moment festiv să ma bucur de aceste aperitive din pasta de branza! Imi place sa rontai cateva atunci când am pofta de ceva cremos dar si crocant. Amestecul de dulce si sarat este de una dintre combinatiile mele preferate.
Aceste bilute de branza sunt o solutie simpla pentru invitatii neasteptati la o petrecere, deoarece sunt incredibil de ușor și foarte rapid de facut, dar si gustoase! Si arata ca și cum ai petrecut toată ziua pregatindu-le, astfel ca invitatii tai vor fi impresionati!
Bilute De Branza
Ingrediente:
- 2 linguri unt nesarat
- 2 cepe rosii mici, taiate fin
- 280 gr branza de capra
- 115 gr crema de branza
- 170 gr branza feta
- 2 cesti merisor uscat taiat marunt
- 2 cesti alune uscate, pisate
- 2 cesti seminte susan
- 1 mana de marar tocat
Mai ai nevoie:
- cutit ascutit
- bol incapator
- spatula de silicon
- tigaie
- robot de bucatarie
Instructiuni:
- Intr-o tigaie, topeste untul.
- Adauga ceapa rosie si caleste-o pana se inmoaie. Las-o sa se raceasca.
- Pune ceapa, branza de capra, branza feta si crema de branza intr-un robot de bucatarie si pulseaza pana amestecul devine cremos.
- Toarna intr-un bol, adauga 1 ceasca seminte susan, 1 ceasca alune, 1 ceasca merisor si mararul si amesteca bine.
- Tine la frigider 30 minute.
- Modeleaza amestecul in bilute si ruleaza-le prin restul de seminte de susan, alune si merisor.
- Serveste cu biscuiti crackers, paine uscata sau grisine.
Ingrediente
- 2 linguri unt nesarat
- 2 cepe rosii mici, taiate fin
- 280 gr branza de capra
- 115 gr crema de branza
- 170 gr branza feta
- 2 cesti merisor uscat taiat marunt
- 2 cesti alune uscate, pisate
- 2 cesti seminte susan
- 1 mana de marar tocat
- cutit ascutit
- bol incapator
- spatula de silicon
- tigaie
- robot de bucatarie
Instructiuni
- Intr-o tigaie, topeste untul.
- Adauga ceapa rosie si caleste-o pana se inmoaie. Las-o sa se raceasca.
- Pune ceapa, branza de capra, branza feta si crema de branza intr-un robot de bucatarie si pulseaza pana amestecul devine cremos.
- Toarna intr-un bol, adauga 1 ceasca seminte susan, 1 ceasca alune, 1 ceasca merisor si mararul si amesteca bine.
- Tine la frigider 30 minute.
- Modeleaza amestecul in bilute si ruleaza-le prin restul de seminte de susan, alune si merisor.
- Serveste cu biscuiti crackers, paine uscata sau grisine.
[…] Bilute de Branza cu Merisor, Alune si Marar […]