Cartofi Umpluti La Cuptor
Ingrediente:
- 4 cartofi mari
- 1 lingura ulei
- 1 ceasca mozzarella rasa
- 1/2 ceasca sos de pizza (sau amesteca sos de tomate cu sare, piper si cimbru sau busuioc)
- 1/2 ceasca ciuperci taiate cuburi mici
- 1/4 ceasca ceapa rosie, taiata marunt
- 1/4 ceasca ardei gras verde, taiat cuburi mici
- 12 felii salam pepperoni, taiate in patru
Mai ai nevoie:
- tava de copt
- hartie de copt
- perie cu peri mici (pentru a curata cartofii)
- perie de silicon
- furculita
- cutit
Instructiuni:
- Incalzeste cuptorul la 180 C
- Tapeteaza tava cu hartie de copt
- Spala cartofii si curata-i bine cu o perie. Usuca-i
- Unge fiecare cartof cu ulei si o perie de silicon apoi aseaza-i in tava de copt
- Foloseste o furculita si gaureste usor fiecare cartof in partea de sus, pe mijloc. Aceasta va ajuta aburii sa se elibereze in timpul coacerii
- Coace cartofii pentru 60 minute. Verifica-i cu o furculita sa fie moi in interior. Daca nu sunt, mai coace 10-15 minute
- Scoate cartofii din cuptor si taie-i pe mijloc. Deschide cartofii presand capetele usor. Foloseste furculita pentru a marunti continutul.
- Adauga o lingura de sos pe fiecare cartof, urmata de cascaval.
- Adauga topping-ul preferat (legume sau pepperoni sau chiar amandoua). Returneaza tava in cuptor si mai coace pentru inca 8-10 minute sau pana ce cascavalul s-a topit.
- Serveste-i calzi, fie ca masa principala, aperitiv sau garnitura. Pofta buna!
Ti-a placut aceasta reteta? Inscrie-te la newsletter pentru a primi toate bunatatile de pe site direct pe email!
Adresa de emailPrenume
Cartofi Umpluti La Cuptor Cu Ingrediente De Pizza
Ingrediente
- 4 cartofi mari
- 1 lingura ulei
- 1 ceasca mozzarella rasa
- 1/2 ceasca sos de pizza (sau amesteca sos de tomate cu sare, piper si cimbru sau busuioc)
- 1/2 ceasca ciuperci taiate cuburi mici
- 1/4 ceasca ceapa rosie, taiata marunt
- 1/4 ceasca ardei gras verde, taiat cuburi mici
- 12 felii salam pepperoni, taiate in patru
- tava de copt
- hartie de copt
- perie cu peri mici (pentru a curata cartofii)
- perie de silicon
- furculita
- cutit
Mai ai nevoie:
Instructiuni
- Incalzeste cuptorul la 180 C
- Tapeteaza tava cu hartie de copt
- Spala cartofii si curata-i bine cu o perie. Usuca-i
- Unge fiecare cartof cu ulei si o perie de silicon apoi aseaza-i in tava de copt
- Foloseste o furculita si gaureste usor fiecare cartof in partea de sus, pe mijloc. Aceasta va ajuta aburii sa se elibereze in timpul coacerii
- Coace cartofii pentru 60 minute. Verifica-i cu o furculita sa fie moi in interior. Daca nu sunt, mai coace 10-15 minute
- Scoate cartofii din cuptor si taie-i pe mijloc. Deschide cartofii presand capetele usor. Foloseste furculita pentru a marunti continutul.
- Adauga o lingura de sos pe fiecare cartof, urmata de cascaval.
- Adauga topping-ul preferat (legume sau pepperoni sau chiar amandoua). Returneaza tava in cuptor si mai coace pentru inca 8-10 minute sau pana ce cascavalul s-a topit.
- Serveste-i calzi, fie ca masa principala, aperitiv sau garnitura. Pofta buna!
Toate drepturile rezervate Gastronomik.ro. A se folosi numai pentru uz casnic.
Cele mai populare retete
Pages: 1 2
Leave a Reply