Chipsuri Din Paine Cu Sos De Branza
Ingrediente:
Pentru chipsurile din paine:
- 4-5 felii de toast
- 50 gr unt topit
- 3 catei de usturoi, zdrobiti bine
- 1/2 legatura patrunjel proaspat, tocat marunt
Pentru sosul de branza:
- o cutie crema de branza (am folosit Philadelphia)
- 2 cesti branza Hohland
- 1 ceasca lapte batut
- 3 catei usturoi, zdrobiti bine
- 1 ceasca bacon prajit
- 1 ceasca de cascaval de sendvis de la Delaco
- 1/2 legatura patrunjel, tocat marunt
Mai ai nevoie:
- forme de biscuiti (am folosit braduti, stelute si clopotei pentru a fi in ton cu Craciunul)
- vergea
- bol mic sau ceasca
- bol mediu
- perie cu varf ingust si scurt
- hartie de copt
- tava de copt
- vas de copt din ceramica
Instructiuni:
- Incalzeste cuptorul la 180 C
- Cu o vergea, intinde painea de toast pana o faci foarte subtire
- Cu o forma de biscuiti, taie forme din painea intinsa
- Intr-un bol mic sau ceasca, amesteca untul topit, uturoiul si patrunjelul tocat
- Cu o perie mica, intinde amestecul peste paine taiata in forme, pe ambele parti
- Tapeteaza o tava de copt cu hartie de copt si pune painicile in tava
- Coace in mijlocul cuptorului cam 10 minute sau pana chipsurile devin aurii
- Intre timp, intr-un bol mediu amesteca branza crema, jumatate din feta, laptele batut, usturoiul si jumatate din bacon.
- Toarna compozitia intr-un vas de copt din ceramica
- Imprastie restul de branza feta si cascavalul
- Scoate chipsurile din cuptor si coace sosul de branza cam 20-25 minute sau pana prinde o crusta usor aurie
- Scoate sosul din cuptor si imprastie restul de bacon si patrunjelul tocat
- Serveste fierbinte sau cald, impreuna cu chipsurile din paine
Ti-a placut aceasta reteta? Inscrie-te la newsletter pentru a primi toate bunatatile de pe site direct pe email!
Adresa de emailPrenume
Chipsuri Din Paine Cu Usturoi Si Sos De Branza
Ingrediente
- 4-5 felii de toast
- 50 gr unt topit
- 3 catei de usturoi, zdrobiti bine
- 1/2 legatura patrunjel proaspat, tocat marunt
- o cutie crema de branza (am folosit Philadelphia)
- 2 cesti branza Hohland
- 1 ceasca lapte batut
- 3 catei usturoi, zdrobiti bine
- 1 ceasca bacon prajit
- 1 ceasca de cascaval de sendvis de la Delaco
- 1/2 legatura patrunjel, tocat marunt
- forme de biscuiti (am folosit braduti, stelute si clopotei pentru a fi in ton cu Craciunul)
- vergea
- bol mic sau ceasca
- bol mediu
- perie cu varf ingust si scurt
- hartie de copt
- tava de copt
- vas de copt din ceramica
Pentru chipsurile din paine:
Pentru sosul de branza:
Mai ai nevoie:
Instructiuni
- Incalzeste cuptorul la 180 C
- Cu o vergea, intinde painea de toast pana o faci foarte subtire
- Cu o forma de biscuiti, taie forme din painea intinsa
- Intr-un bol mic sau ceasca, amesteca untul topit, uturoiul si patrunjelul tocat
- Cu o perie mica, intinde amestecul peste paine taiata in forme, pe ambele parti
- Tapeteaza o tava de copt cu hartie de copt si pune painicile in tava
- Coace in mijlocul cuptorului cam 10 minute sau pana chipsurile devin aurii
- Intre timp, intr-un bol mediu amesteca branza crema, jumatate din feta, laptele batut, usturoiul si jumatate din bacon.
- Toarna compozitia intr-un vas de copt din ceramica
- Imprastie restul de branza feta si cascavalul
- Scoate chipsurile din cuptor si coace sosul de branza cam 20-25 minute sau pana prinde o crusta usor aurie
- Scoate sosul din cuptor si imprastie restul de bacon si patrunjelul tocat
- Serveste fierbinte sau cald, impreuna cu chipsurile din paine
Toate drepturile rezervate Gastronomik.ro. A se folosi numai pentru uz casnic.
Alte aperitive care s-ar putea sa iti placa:
Cele Mai Populare Retete
Pages: 1 2
Leave a Reply