Ciorba De Curcan Cu Legume
Ingrediente:
- 500 gr piept de curcan
- 2 ardei grasi rosii, medii, taiat cuburi
- un dovlecel mare, taiat cuburi
- 1 cartof dulce mare, taiat cuburi
- o ceasca mazare congelata
- 3 linguri ulei floarea soarelui
- 2 cartofi medii, taiati cuburi
- 3 oua, batute
- sare si piper dupa gust
- 1 sau 2 cani bors, dupa gust
- optional – smantana pentru servit
- optional – sunca de curcan gatita pentru servit
Mai ai nevoie::
- oala incapatoare
- tigaie care nu lipeste
- lingura de lemn
- cutit ascutit
- razatoare de legume
- tocator
- farfurie incapatoare
- Furculita
- polonic
Instructiuni:
- Taie pieptul de curcan in 3 bucati mai mici si pune-l in oala. Acopera cu apa si fierbe pana se inmoaie
- Intre timp curata si taie legumele
- Intr-o tigaie care nu lipeste, incinge uleiul si apoi adauga ardeiul gras, dovlecelul, cartoful dulce si mazarea. Coace cam 5 minute, pana legumele se inmoaie putin.
- Cand curcanul s-a inmuiat, scoate-l din oala.
- Adauga legumele calite plus cartofii in oala si mai adauga apa, atat cat sa acopere legumele. Fierbe pana da in clocot.
- Intre timp taie carnea de curcan in cuburi si apoi adauga in oala.
- Bate ouale
- Adauga sare, piper si bors (intai o cana apoi mai adauga treptat pana esti multumit de gust).
- Adauga oul si amesteca.
- Serveste calda, cu smantana si sunca de curcan, usor calita.
Ciorba De Curcan Cu Legume Coapte
Ingrediente
- 500 gr piept de curcan
- 2 ardei grasi rosii, medii, taiat cuburi
- 1 dovlecel mare, taiat cuburi
- 1 cartof dulce mare, taiat cuburi
- 1 ceasca mazare congelata
- 3 linguri ulei floarea soarelui
- 2 cartofi medii, taiati cuburi
- 3 oua, batute
- sare si piper dupa gust
- 1 sau 2 cani bors, dupa gust
- optional - smantana pentru servit
- optional - sunca de curcan gatita pentru servit
- oala incapatoare
- tigaie care nu lipeste
- lingura de lemn
- cutit ascutit
- razatoare de legume
- tocator
- farfurie incapatoare
- Furculita
- polonic
Mai ai nevoie::
Instructiuni
- Taie pieptul de curcan in 3 bucati mai mici si pune-l in oala. Acopera cu apa si fierbe pana se inmoaie
- Intre timp curata si taie legumele
- Intr-o tigaie care nu lipeste, incinge uleiul si apoi adauga ardeiul gras, dovlecelul, cartoful dulce si mazarea. Coace cam 5 minute, pana legumele se inmoaie putin.
- Cand curcanul s-a inmuiat, scoate-l din oala.
- Adauga legumele calite plus cartofii in oala si mai adauga apa, atat cat sa acopere legumele. Fierbe pana da in clocot.
- Intre timp taie carnea de curcan in cuburi si apoi adauga in oala.
- Bate ouale
- Adauga sare, piper si bors (intai o cana apoi mai adauga treptat pana esti multumit de gust).
- Adauga oul si amesteca.
- Serveste calda, cu smantana si sunca de curcan, usor calita.
Toate drepturile rezervate Gastronomik.ro. A se folosi numai pentru uz casnic.
Pages: 1 2
Leave a Reply