Aceste prajituri din foietaj cu gem sunt super simple și super rapide, idei perfecte pentru cei ocupați, sau ca un desert de ultim moment! Gata în cel mai scurt timp și toată lumea va mai cere!
Foietaj Umplut Cu Gem
Sunt îndrăgostita de deserturile de patiserie! Nu sunt doar super ușor și rapid de facut, dar au un gust uimitor de bun! Pentru mine sunt ca o mică bucată din Franța. Iar aceste prajituri minunate din foietaj cu gem sunt unul dintre cele mai bune deserturi pe care le-am făcut vreodată!
Incredibil de simple, aceste mini tarte cu gem sunt alegerea perfecta pentru familiile mereu pe fuga și o metoda de a face un desert uimitor de ultim moment pentru petreceri. Și știi ce? Eu le-aș servi și ca mic dejun!
Prajiturelele mele din foietaj cu gem au început de fapt cu alta forma, dar am uitat că produsele de patiserie se fac atat de pufoase. Ai putea numi aceste tarte cu gem un eșec, dar cu siguranță sunt una dintre cele mai delicioase și mai drăgălase greșeli pe care le-am făcut!
Aceste minunatii nu iau deloc mult timp pentru a le face, mai ales dacă ai deja gemul de mure. Eu l-am făcut cu mure proaspete, dar nu e necesar. Atât de usoare, aerate și coapte la perfecțiune, toată lumea va fi nebună dupa aceste prajituri din foietaj cu gem!
Foietaj Cu Gem
Ingrediente:
- 1 foaie de aluat de foietaj
- 9 lingurite gem de mure
- optional zahar pudra
Instructiuni:
- Incalzeste cuptorul la 180 C
- Tapeteaza o tava de copt cu hartie de copt
- Intinde foaia de aluat in tava
- Taie foaia in 9 patrate folosind o rotita de pizza
- Pune cate o lingurita de gem in centrul fiecarui patrat
- Cu un cutit ascutit taie putin colturile fiecarui patrat
- Impinge in sus, catre centru, cate una din jumatatile de colturi si apasa putin pentru a se lipi de aluat
- Coace in cuptor pentru 10-15 minute sau pana prajiturile sunt putin aurii
- Raceste si decoreaza cu zahar pudra – optional
Ingrediente
- 1 foaie de aluat de foietaj
- 9 lingurite gem de mure
- optional zahar pudra
Instructiuni
- Incalzeste cuptorul la 180 C
- Tapeteaza o tava de copt cu hartie de copt
- Intinde foaia de aluat in tava
- Taie foaia in 9 patrate folosind o rotita de pizza
- Pune cate o lingurita de gem in centrul fiecarui patrat
- Cu un cutit ascutit taie putin colturile fiecarui patrat
- Impinge in sus, catre centru, cate una din jumatatile de colturi si apasa putin pentru a se lipi de aluat
- Coace in cuptor pentru 10-15 minute sau pana prajiturile sunt putin aurii
- Raceste si decoreaza cu zahar pudra - optional
[…] « Prajituri Din Aluat De Foietaj Cu Gem […]