Adăuga putina drăgălăsenie mesei tale de Pasti cu acesti deliciosi Iepurasi de Pasti cu branza si gem. Atât de ușor de făcut, sunt gata în mai puțin de o jumătate de oră!
Iepurasi De Pasti Cu Branza Si Gem
Nu sunt acesti iepurasi de Pasti cu branza si gem atât de adorabili? Acesti scumpei sunt atât de deliciosi și pufosi, desertul perfect pentru cina de Pasti! Sau fa-i cu o noapte înainte și serveste-i la micul dejun! Toată lumea va țopăi de bucurie!
Am făcut acesti iepurasi cu gem de căpșuni și cremă de brânză pentru ca îmi place această combinație, si sunt pur si simplu super deliciosi! Am adăugat o notă de crocant cu niște alune pisate și am creat crusta aceea aurie frumoasă cu niste ingrediente simple: unt și miere. Și au fost gata în mai puțin de o jumătate de oră! Ce sa nu iubesti la această rețetă?
Dacă esti îngrijorat ca acesti iepurasi de Pasti cu branza si gem vor fi prea dulci, nu ai de ce! Sunt facuti cu doar un pic de gem de căpșune și un strop de miere, pentru a-i face suficient de dulci insa fără ca dulceata sa fie copleșitoare. Și sunt atât de pufosi și moi, în ciuda faptului că i-am copt un pic prea mult, urmând instrucțiunile de pe aluat. 3-4 minute mai puțin ar fi fost mai bine. Dar, chiar și cu aceasta bubita, s-au dovedit nu numai adorabili, dar si super gustosi.
Îmi place să servesc acesti iepurasi reci, din cauza cremei de brânză care are un gust cam blah cand e calda.
Reteta Iepurasi De Pasti Cu Branza Si Gem
Ingrediente:
- 1 aluat de pizza
- 2 linguri crema de branza
- 2 linguri gem de capsune
- 1 lingura unt, topit
- 1 lingura miere
- 1/4 ceasca alune pisate
Mai ai nevoie:
- vergea
- pensula de patiserie
- tava de copt
- hartie de copt
Instructiuni:
- Incalzeste cuptorul la 200 C.
- Tapeteaza o tava de copt cu hartie de copt.
- Intinde aluatul de pizza doar putin
- Taie-l in 4
- Amesteca branza cu gemul.
- Intinde uniform pe toate cele 4 parti de aluat.
- Ruleaza fiecare dreptunghi si ciupeste putin capetele pentru a se lipi.
- Impleteste aluatul de doua ori si modeleaza urechile.
- Aseaza iepurasii in tava.
- Amesteca untul topit cu miere.
- Unge iepurasii cu miere si unt.
- Presara alune pisate.
- Coace-i in cuptor 15-20 minute sau pana devin aurii.
Ingrediente
- 1 aluat de pizza
- 2 linguri crema de branza
- 2 linguri gem de capsune
- 1 lingura unt, topit
- 1 lingura miere
- 1/4 ceasca alune pisate
- vergea
- pensula de patiserie
- tava de copt
- hartie de copt
Instructiuni
- Incalzeste cuptorul la 200 C.
- Tapeteaza o tava de copt cu hartie de copt.
- Intinde aluatul de pizza doar putin
- Taie-l in 4
- Amesteca branza cu gemul.
- Intinde uniform pe toate cele 4 parti de aluat.
- Ruleaza fiecare dreptunghi si ciupeste putin capetele pentru a se lipi.
- Impleteste aluatul de doua ori si modeleaza urechile.
- Aseaza iepurasii in tava.
- Amesteca untul topit cu miere.
- Unge iepurasii cu miere si unt.
- Presara alune pisate.
- Coace-i in cuptor 15-20 minute sau pana devin aurii.
[…] Iepurasi De Pasti Cu Branza Si Gem De Capsune […]