Aceste rulouri cu gem sunt super ușor și rapid de pregătit, vei dori să le faci în fiecare duminică! Deliciosi dar și adorabili, acesti melci cu gem de portocale nu vor rezista mult timp pe masa!
Rulouri De Patiserie cu Gem
După ce am făcut această marmeladă de portocale, am decis să folosesc această bunătate super gustoasă într-o mulțime de rețete în această primăvară și vară! Și acesti melci cu gem de portocale sunt foarte potriviti pentru zilele calde!
Puțin dulci, puțin acrisoare, cu un gust foarte proaspăt, aceste rulouri ușoare vor deveni preferatele tale în sezonul de vară. Super ușor de făcut și rapid de copt, acesti melci cu gem de portocale sunt perfecte pentru un desert rapid pe weekend-urile cu familia sau ca un desert de ultim moment pentru tot felul de ocazii, cum ar fi petreceri, grătare sau aniversari.
Aceste rulouri de patiserie nu sunt doar rapide și ușoare, ci și distractive de afcut. Puțin crocanti la exterior, acesti melci cu gem de portocale sunt moi și proaspete în interior, datorită marmeladei de portocale si lamaie. Și cea mai bună parte este că ai nevoie doar de trei ingrediente: marmeladă, stafide (opțional) și aluat de foietaj. Ce poate fi mai ușor decât asta?
Melci Cu Gem De Portocale
Ingrediente:
- marmelada de portocale
- stafide
- aluat de foietaj
Mai ai nevoie:
- bol rezistent la microunde
- tava de copt
- hartie de copt
- lingurita
- cutit ascutit
Instructiuni:
- Dezgheata aluatul de foietaj
- Tapeteaza o tava de copt cu hartie de copt si pastreaza de-o parte.
- Pune marmelada intr-un bol rezistent la microunde si incaleste putin pentru a o face usor de intins peste aluat
- Pune hartie de copt pe masa de lucru si intide foaia de aluat peste hartie.
- Cu o lingurita intinde marmelada peste aluat in mod uniform. Foloseste cat de multa marmelada doresti eu am pus un strat subtire si mi s-a parut de ajuns.
- Presara cateva stafide din loc in loc
- Ruleaza aluatul apoi apuca hartia de copt si transfera ruloul la congelator pentru o ora
- Incalzeste cuptorul la 200 C
- Scoate aluatul din congelator si cu un cutit ascutit taie-l in rondele
- Aseaza-le in tava de copt si coace in cuptor pentru 15-20 minute sau pana melcii devin aurii
- Serveste-i calzi sau reci sunt la fel de buni in ambele cazuri.
Ingrediente
- marmelada de portocale
- stafide
- aluat de foietaj
- bol rezistent la microunde
- tava de copt
- hartie de copt
- lingurita
- cutit ascutit
Instructiuni
- Dezgheata aluatul de foietaj
- Tapeteaza o tava de copt cu hartie de copt si pastreaza de-o parte.
- Pune marmelada intr-un bol rezistent la microunde si incaleste putin pentru a o face usor de intins peste aluat
- Pune hartie de copt pe masa de lucru si intide foaia de aluat peste hartie.
- Cu o lingurita intinde marmelada peste aluat in mod uniform. Foloseste cat de multa marmelada doresti eu am pus un strat subtire si mi s-a parut de ajuns.
- Presara cateva stafide din loc in loc
- Ruleaza aluatul apoi apuca hartia de copt si transfera ruloul la congelator pentru o ora
- Incalzeste cuptorul la 200 C
- Scoate aluatul din congelator si cu un cutit ascutit taie-l in rondele
- Aseaza-le in tava de copt si coace in cuptor pentru 15-20 minute sau pana melcii devin aurii
- Serveste-i calzi sau reci sunt la fel de buni in ambele cazuri.
Retete Asemanatoare
Cele mai populare deserturi
Inghetata din fructe fara lapte si oua
Leave a Reply