Esti pregătit pentru cel mai ușor si delicios desert? Acesti melci cu scortisoara sunt incredibil de simpli, crocanti si plini de aroma de scorțișoară!
Melci Cu Scortisoara In Foietaj
În casa asta lucrurile se petrec mereu pe fuga! Întotdeauna ne grăbim, zilnic am avea nevoie de mai multe ore și in consecinta căutăm rețete care nu numai că sunt super-rapide, ci și necostisitoare. Acesti melci cu scortisoara sunt toate astea, cu un gust fantastic care te-ar face sa crezi ca sunt super sofisticate!
Aceste rulouri de scorțișoară adorabile sunt făcute cu aluat de foietaj și nu-ti iau deloc timp pentru a le face; mai ales dacă dezgheți aluatul în frigider și amesteci zahărul și scorțișoara cu o noapte înainte. Da, asta e cam tot ce trebuie sa faci pentru a pregati acesti melci cu scortisoara! A, plus untul.
Sunt atât de ușoare, simple, rapide și te vor costa o nimica toata! Ieftini ca braga!
Acesti melci cu scortisoara sunt perfecti serviti simplu, dar poti să si adaugi glazură de zahar cu vanilie dacă doresti. Sunt ușor de servit ca desert sau mic dejun.
Melci Cu Scortisoara
Ingrediente:
- 2 linguri scortisoara pudra
- 1 ceasca zahar
- 1/2 ceasca unt topit
- 2 foi de aluat de foietaj
Mai a nevoie:
- tava de copt
- hartie de copt
- bol mediu
- lingura
- pensula de patiserie
- cutit ascutit
- spatula
Instructiuni:
- Incalzeste cuptorul la 200 C
- Intr-un bol, amesteca zaharul cu scortisoara
- Aseaza foaie de copt pe masa si desfa o foaie de aluat peste hartia de copt
- Intinde 1/3 din unt peste foaie, folosind pensula de patiserie
- Presara 1/2 amestec de zahar si scortisoara folosind o lingura. Ai grija sa acoperi foaia in mod egal
- Ruleaza foaia
- Apuca foaia de copt de margini si muta totul in tava de copt
- Taie rulada in felii, folosind un cutit foarte bine ascutit apoi distribuie rulourile in tava in mod uniform.
- Unge fiecare rulou cu putin unt.
- Coace in mijlocul cuptorului pentru aproximativ 20 de minute sau pana rulourile capata o culoare aurie.
- Repeta cu cea de-a doua foaie de aluat.
- Serveste rulourile calde sau reci.
Ingrediente
- 2 linguri scortisoara pudra
- 1 ceasca zahar
- 1/2 ceasca unt topit
- 2 foi de aluat de foietaj
- tava de copt
- hartie de copt
- bol mediu
- lingura
- pensula de patiserie
- cutit ascutit
- spatula
Instructiuni
- Incalzeste cuptorul la 200 C
- Intr-un bol, amesteca zaharul cu scortisoara
- Aseaza foaie de copt pe masa si desfa o foaie de aluat peste hartia de copt
- Intinde 1/3 din unt peste foaie, folosind pensula de patiserie
- Presara 1/2 amestec de zahar si scortisoara folosind o lingura. Ai grija sa acoperi foaia in mod egal
- Ruleaza foaia
- Apuca foaia de copt de margini si muta totul in tava de copt
- Taie rulada in felii, folosind un cutit foarte bine ascutit apoi distribuie rulourile in tava in mod uniform.
- Unge fiecare rulou cu putin unt.
- Coace in mijlocul cuptorului pentru aproximativ 20 de minute sau pana rulourile capata o culoare aurie.
- Repeta cu cea de-a doua foaie de aluat.
- Serveste rulourile calde sau reci.
[…] « Peste La Cuptor In FolieMelci Cu Scortisoara Si Zahar In Aluat De Foietaj » […]