Esti mereu in cautare de noi idei de mic dejun? Aceasta omleta in paine este un mic dejun rapid și o modalitate foarte ușoară de a-l servi pe drum atunci cand esti pe graba!
Paine Umpluta Cu Omleta
Esti si tu un mare iubitor al mic dejunului? Nu îmi pot imagina să ies pe usa casei fără a avea un mic dejun delicios și nutritiv. Chiar si atunci când mă grabesc (și se întâmplă destul de mult, respectiv zilnic) trebuie să-mi servesc mic dejunul, orice ar fi! Iar rețetele rapide și ușoare ca această omleta in paine, sunt exact ceea ce am nevoie in diminetile haotice!
Reteta mea de paine umpluta la cuptor este plină de omletă pufoasă si delicioasa, pe care o fac în mod normal cu șuncă, ciuperci și ceapă verde dar orice varianta funcționează la fel de bine. Adaptează această rețetă la omeleta preferată pentru cea mai delicioasă și mai ușoară omleta in paine pe care o poti servi in drum spre serviciu! Un mod minunat, nutritiv si satios de a-ti începe ziua!
Te-ar mai putea interesa si aceste idei de mic dejun
- Omleta cu carnati la cuptor
- Sandwich cu omleta, rosii uscate, branza si ceapa
- Pizza mic dejun
- Omleta pufoasa picanta
Această omleta in paine poate fi servită în painea intreaga sau tăiată în felii dacă servesti micul dejun acasă și doresti să te bucuri cu adevărat de aromele uimitoare din acest mic dejun de omleta la cuptor. Reteta mea de paine cu ou este pentru 2 pâini mici ciabatta, portii perfecte pentru 2 persoane.
Omleta In Paine
Ingrediente:
- 2 oua medii
- 4 linguri lapte
- 2 linguri sunca, taiata cuburi
- 2 ciuperci medii, taiate cuburi
- 1/2 ceasca ceapa verde, taiata rondele
- 1/2 ceasca de cascaval ras
- 1/2 ceasca de cascaval cuburi
- 1/4 ceasca feta rasa
- 2 linguri smantana
- 2 paini mici ciabatta (baghete)
Instructiuni:
- Bate ouale intr-un bol
- Adauga lapte ceapa verde, ciuperci, sunca, feta, cascavalul ras si smantana si amesteca bine
- Cu un cutit ascutit scobeste mijlocul painii si indeparteaza-l
- Umple fiecare paine cu jumatate din combinatia de ou
- Aseaza painile pe o tava de copt sau o tava de pizza si coace in cuptor la 180° cam 25-30 minute sau pana omleta prinde o crusta aurie.
- Adauga cuburile de cascaval si mai coace pana se inmoaie cascavalul
- Serveste-le calde, cu painea intreaga sau taiata in felii
Ingrediente
- 2 oua medii
- 4 linguri lapte
- 2 linguri sunca, taiata cuburi
- 2 ciuperci medii, taiate cuburi
- 1/2 ceasca ceapa verde, taiata rondele
- 1/2 ceasca de cascaval ras
- 1/2 ceasca de cascaval cuburi
- 1/4 ceasca feta rasa
- 2 linguri smantana
- 2 paini mici ciabatta (baghete)
Instructiuni
- Bate ouale intr-un bol
- Adauga lapte ceapa verde, ciuperci, sunca, feta, cascavalul ras si smantana si amesteca bine
- Cu un cutit ascutit scobeste mijlocul painii si indeparteaza-l
- Umple fiecare paine cu jumatate din combinatia de ou
- Aseaza painile pe o tava de copt sau o tava de pizza si coace in cuptor la 180° cam 25-30 minute sau pana omleta prinde o crusta aurie.
- Adauga cuburile de cascaval si mai coace pana se inmoaie cascavalul
- Serveste-le calde, cu painea intreaga sau taiata in felii
[…] Omleta In Paine La Cuptor […]