Omleta Pufoasa
Ingrediente:
- 1/2 ceapa rosie, tocata marunt
- 2 ardei iuti, taiati marunt
- 2 catei usturoi, dati pe razatoare
- 1 lingura radacina de ghimbir, rasa
- 1/2 ardei gras, rosu, taiat cuburi
- 1/4 lingurita pudra de turmeric
- 1/4 lingurita boia iute
- 1 lingurita seminte de chimen
- 1 lingurita pudra de coriandru
- 2 oua batute
- 2 linguri lapte
- 1/2 lingura suc de lime
- sare si piper dupa gust
- 1 lingura ulei floarea soarelui
- cascaval ras – optional
Instructiuni:
- Incinge uleiul intr-o tigaie care nu lipeste, la foc mare, si caleste ceapa, ardeiul iute, ghimbirul, ardeiul gras si usturoiul pana ceapa se inmoaie
- Adauga turmeric si mai caleste 1 minut
- Pune si restul mirodeniilor si mai caleste 1 minut, amestecand mereu
- Trage tigaia de pe foc
- Amesteca ouale cu laptele
- Adauga in tigaie, adauga 1/2 suc de lime si gateste omleta pe o parte pana se rumeneste. Intoarce pe cealalta parte si stropeste cu restul de suc de lime. Gateste pana e rumenita si pe cealalta parte
- Serveste cu cascaval ras pe deasupra – optional
Ti-a placut aceasta reteta? Inscrie-te la newsletter pentru a primi toate bunatatile de pe site direct pe email!
Adresa de emailPrenume
Omleta Pufoasa Picanta Cu Legume Si Mirodenii Indiene
Ingrediente
- 1/2 ceapa rosie, tocata marunt
- 2 ardei iuti, taiati marunt
- 2 catei usturoi, dati pe razatoare
- 1 lingura radacina de ghimbir, rasa
- 1/2 ardei gras, rosu, taiat cuburi
- 1/4 lingurita pudra de turmeric
- 1/4 lingurita boia iute
- 1 lingurita seminte de chimen
- 1 lingurita pudra de coriandru
- 2 oua batute
- 2 linguri lapte
- 1/2 lingura suc de lime
- sare si piper dupa gust
- 1 lingura ulei floarea soarelui
- cascaval ras - optional
Instructiuni
- Incinge uleiul intr-o tigaie care nu lipeste, la foc mare, si caleste ceapa, ardeiul iute, ghimbirul, ardeiul gras si usturoiul pana ceapa se inmoaie
- Adauga turmeric si mai caleste 1 minut
- Pune si restul mirodeniilor si mai caleste 1 minut, amestecand mereu
- Trage tigaia de pe foc
- Amesteca ouale cu laptele
- Adauga in tigaie, adauga 1/2 suc de lime si gateste omleta pe o parte pana se rumeneste. Intoarce pe cealalta parte si stropeste cu restul de suc de lime. Gateste pana e rumenita si pe cealalta parte
- Serveste cu cascaval ras pe deasupra - optional
Toate drepturile rezervate Gastronomik.ro. A se folosi numai pentru uz casnic.
Cele mai populare retete
Pages: 1 2
Leave a Reply