Aceasta delicioasa paine impletita cu branza de capra si unt de arahide este atat de impresionanta, dar atat de ușor de facut! Perfecta pentru o pauza de ceai sau cafea!
Paine Impletita Cu Branza Si Unt De Arahide
Untul de arahide intalneste branza proaspata si dulce de capra, cu doar o atingere de miere și zahar brun pentr a creea aceasta minunata paine impletita cu branza, un desert ingenios si deosebit! Grozav pentru iubitorii de unt de arahide, dar și pentru fanii branza, acest inel are doar putina dulceata, este crocant, delicios și mai sanatos decat deserturile obisnuite cu unt de arahide.
Aceasta paine impletita cu branza si unt de arahide este simplu si usor de facut și ar putea fi o idee pentru micul dejun, o reteta speciala pentru toți iubitorii de unt de arahide sau chiar un desert pentru o petrecere. Este atât de simplu si rapid de facut si toata lumea il va savura cu placere!
Paine Impletita Cu Branza
Ingrediente:
- 1 aluat de pizza
- 2/3 cana unt de arahide, cremos
- 1 cana branza de capra dulce si proaspata, rasa
- 1/4 cana miere usor topita
- 1 ou, batut
- zahar brun
Mai ai nevoie:
- tava de copt
- hartie de copt
- vergea
- cuptor cu microunde
- lingura
- rotita de pizza
Instructiuni:
- Preincalzeste cuptorul la 190 C
- Aseaza hartie de copt intr-o tava incapatoare.
- Intinde foaia de pizza cu o vergea, pe o foaie de copt, fara sa o faci prea subtire, altfel se va rupe la coacere.
- Topeste doar un pic untul de arahide in cuptorul cu microunde cat sa fie usor de intins cu lingura.
- Intinde jumatate din untul de arahide pe aluat, cu ajutorul unei linguri.
- Presara branza de capra uniform.
- Stropeste cu restul de unt de arahide si mierea usor topita (le poti amesteca in prealabil)
- Ruleaza pe lung si ciupeste putin marginile ruloului pentru a sigila.
- Aseaza ruloul cu marginea in sus apoi taie in jumatate, pe lung.
- Impleteste cele doua aluaturi, cu partea taiata in sus.
- Aseaza in forma de cerc.
- Unge cu ou batut.
- Presara zahar brun.
- Apuca foaia de copt de margini si transfera inelul in tava pregatita in prealabil.
- Coace in cuptor pentru 20-22 minute sau pana devine auriu.
- Serveste cald sau rece.
Ingrediente
- 1 aluat de pizza
- 2/3 cana unt de arahide, cremos
- 1 cana branza de capra dulce si proaspata, rasa
- 1/4 cana miere usor topita
- 1 ou, batut
- zahar brun
- tava de copt
- hartie de copt
- vergea
- cuptor cu microunde
- lingura
- rotita de pizza
Instructiuni
- Preincalzeste cuptorul la 190 C
- Aseaza hartie de copt intr-o tava incapatoare.
- Intinde foaia de pizza cu o vergea, pe o foaie de copt, fara sa o faci prea subtire, altfel se va rupe la coacere.
- Topeste doar un pic untul de arahide in cuptorul cu microunde cat sa fie usor de intins cu lingura.
- Intinde jumatate din untul de arahide pe aluat, cu ajutorul unei linguri.
- Presara branza de capra uniform.
- Stropeste cu restul de unt de arahide si mierea usor topita (le poti amesteca in prealabil)
- Ruleaza pe lung si ciupeste putin marginile ruloului pentru a sigila.
- Aseaza ruloul cu marginea in sus apoi taie in jumatate, pe lung.
- Impleteste cele doua aluaturi, cu partea taiata in sus.
- Aseaza in forma de cerc.
- Unge cu ou batut.
- Presara zahar brun.
- Apuca foaia de copt de margini si transfera inelul in tava pregatita in prealabil.
- Coace in cuptor pentru 20-22 minute sau pana devine auriu.
- Serveste cald sau rece.

[…] Paine Impletita cu Branza si Unt de Arahide […]