Ce poate fi mai delicios decât un amestec de căpșune dulci cu brânză delicioasă și cremoasă, învelit într-o pâine din aluat de foietaj? Vei iubi această rețetă dulce și simplă de paine impletita cu capsune si branza!
Paine cu capsune si branza
Pitica mea “a comandat” un mic dejun special! Zice că s-a plictisit de atatea cereale și suc de portocale la micul dejun! Și intrucat dorința ei este ordin pentru mine, mi-am “stros” creierul să creez ceva simplu și rapid de făcut dar deosebit de gustos, incat sa o dea gata! Și ce poate fi mai delicios decât un mic dejun de patiserie ca aceasta paine impletita cu capsune si branza?
Acest produs deosebit de patiserie cu cremă de branza si căpșune este foarte ușor și rapid de făcut, astfel încât să îl poti face dimineața și să-l servesti proaspăt. Dar daca nu esti o persoana matinala, aceasta paine impletita cu capsune si branza are un gust la fel de uimitor si a doua zi, asa ca o poti face seara si o incalzesti usor in cuptor dimineata.
Excelent pentru al servi cu o ceașcă de cafea sau un pahar de lapte, acest mic dejun de patiserie cu capsune este nutritiv și oferă suficientă energie pentru a te menține activ ore întregi. Și funcționează la fel de grozav ca un desert pentru petreceri sau duminici relaxante in familie!
Ideea mea de mic dejun cu capsune si crema de branza îmi ia doar câteva minute pentru a pune împreună și a coace, dar arată destul de fantezistă pentru a servi la tot felul de ocazii, chiar și sărbători. Căpșunile și brânza cremoasă dulce, dulce, fac un meci din cer și această minunată combinație este completată perfect de patiseria de butteră, dulce și fulgi. Toată lumea va iubi aceasta paine impletita cu capsune si branza!
Paine impletita cu capsune si branza
Ingrediente:
- 220 g crema de branza
- 1 cana zahar pudra
- 2 cani capsune proaspete, curatate de frunze si taiate cuburi
- 1 lingura coaja rasa de portocale
- 2 linguri zahar – optional
- 1 foaie de aluat de foietaj
Instructiuni:
- Incalzeste cuptorul la 200 C
- Intrun bol incapator amesteca zaharul pudra cu crema de branza, folosind un mixer pana amestecul devine cremos
- Strecoara bine capsunele taiate cuburi
- Aseaza o foaie de hartie de copt pe masa de lucru si intinde putin foaia de aluat de foietaj, folosind o vergea
- Intinde crema de branza in mod unifor, folosind o spatula
- Presara capsunele in mod uniform
- Adauga coaja de portocale si zahar (optional)
- Ruleaza foaia de aluat dar nu foarte strans deoarece tot continuttul va iesi pe margini. O mica parte va iesi, dar nu-ti face griji, o poti introduce inapoi cu o lingura
- Taie rulada in doua si impleteste cele doua jumatati, de asemenea nu foarte strans
- Apuca foaia de copt de margini si transfera totul in tava de copt
- Coace in mijlocul cuptorului, cam 20 de minute sau pana aluatul devine auriu
- Lasa putin la racit apoi taie in felii si serveste cald sau rece
Ingrediente
- 220 g crema de branza
- 1 cana zahar pudra
- 2 cani capsune proaspete, curatate de frunze si taiate cuburi
- 1 lingura coaja rasa de portocale
- 2 linguri zahar - optional
- 1 foaie de aluat de foietaj
Instructiuni
- Incalzeste cuptorul la 200 C
- Intrun bol incapator amesteca zaharul pudra cu crema de branza, folosind un mixer pana amestecul devine cremos
- Strecoara bine capsunele taiate cuburi
- Aseaza o foaie de hartie de copt pe masa de lucru si intinde putin foaia de aluat de foietaj, folosind o vergea
- Intinde crema de branza in mod unifor, folosind o spatula
- Presara capsunele in mod uniform
- Adauga coaja de portocale si zahar (optional)
- Ruleaza foaia de aluat dar nu foarte strans deoarece tot continuttul va iesi pe margini. O mica parte va iesi, dar nu-ti face griji, o poti introduce inapoi cu o lingura
- Taie rulada in doua si impleteste cele doua jumatati, de asemenea nu foarte strans
- Apuca foaia de copt de margini si transfera totul in tava de copt
- Coace in mijlocul cuptorului, cam 20 de minute sau pana aluatul devine auriu
- Lasa putin la racit apoi taie in felii si serveste cald sau rece

Retete similare
Mini placinte cu branza si zmeura
Iepurasi de pasti cu branza si gem de capsune
Cele mai populare retete
Inghetata din fructe congelata fara lapte si oua
[…] Paine Impletita Cu Capsune Proaspete Si Crema De Branza says: August 13, 2018 at 9:02 am […]