Fă cea mai bună rețetă de pasta de ton cu ingrediente simple, dar delicioase cum ar fi brânză topită, ceapă, maioneză și sos iute! Grozava pentru sandwich-uri, precum și ca aperitiv cu chipsuri sau crackers.
Pasta De Peste Ton
Dacă esti în căutarea unei rețete satioase, nutritive, pline de arome și de asemenea, rapida de facut, această pasta de ton este absolut grozava! Cu această crema de ton, vei avea o masă gustoasă, pregătită în mai puțin de 10 minute!
Chiar dacă această rețetă se pregatește cu crema de brânză si maioneza, ma simt mai putin vinovata, deoarece maioneza e facuta in casă! Intotdeauna am un borcan de maioneza proaspata in frigider, pentru sandwich-uri si gustari sau paste ca aceasta pasta de ton delicioasa.
Această rețetă uimitoare de pasta de ton merge foarte bine în sandvișuri (îmi place cu pâine neagră și niște castraveciori murati)! Dar poate fi servit și ca aperitiv la petreceri sau grătare, cu biscuiți sarati, chipsuri sau crackers. Consistenta și cremoasa, cu doar o tenta subtilă de ton, această pasta de ton cu crema de branza si ceapa va fi foarte apreciata!
Pasta De Ton
Ingrediente:
- 170 gr ton din conserva, scurs
- 110 gr crema de branza, moale
- 1/2 ceasca ceapa tocata marunt
- 1/4 ceasca maioneza de casa
- 1 lingura suc de lamaie
- 1/2 lingurita sos picant
- sare si piper dupa gust
- paine neagra
- spanac
- o rosie feliata
Instructiuni:
- Amesteca tonul cu crema de branza, ceapa maioneza, sucul de lamaie si sosul iute.
- Adauga sare si piper dupa gust si amesteca totul foarte bine, pana la omogenizare.
- Intinde pasta de ton pe o felie de paine neagra, adauga spanac si felii de rosii si acopera cu cealalta felie de paine neagra.
- Pastreaza restul nefolosit intr-un container la frigider.
- Cantitatea ajunge pentru 2-3 sandwich-uri.
Ingrediente
- 170 gr ton din conserva, scurs
- 1140 gr crema de branza, moale
- 1/2 ceasca ceapa tocata marunt
- 1/4 ceasca maioneza de casa
- 1 lingura suc de lamaie
- 1/2 lingurita sos picant
- sare si piper dupa gust
- paine neagra
- spanac
- o rosie feliata
Instructiuni
- Amesteca tonul cu crema de branza, ceapa maioneza, sucul de lamaie si sosul iute.
- Adauga sare si piper dupa gust si amesteca totul foarte bine, pana la omogenizare.
- Intinde pasta de ton pe o felie de paine neagra, adauga spanac si o felii de rosii si acopera cu cealalta felie de paine neagra.
- Pastreaza restul nefolosit intr-un container la frigider.
- Cantitatea ajunge pentru 2-3 sandwich-uri.
Leave a Reply