Gateste o masă delicioasă și sănătoasă în cel mai scurt timp cu aceasta reteta simpla de piept de curcan cu legume la cuptor! O cină perfectă pentru cei ocupați!
Piept De Curcan Cu Legume La Cuptor
Rețetele delicioase nu trebuie să fie pline cu calorii, greu de făcut sau sa consume mult timp! Nu atunci când poti gati o retetaă super rapidă care este plină de arome, hranitoare, satisfăcătoare și destul de scăzută în calorii, cum ar fi acest piept de curcan cu legume! Un fel de mancare uimitor! Cu efort minim și aproximativ 10 minute de preparare, vei obține o masă bogata, într-o singură tava, făcând si curatarea de dupa gatit mult mai usoara!
Aceasta reteta delicioasa și sănătoasa de piept de curcan cu legume e plina de piept de curcan fraged, legume delicioase, pline de culoare, făcând-o un fel de mâncare excelentă și pentru cei mai pretentiosi, cum ar fi copiii. Aceste culori atractive sunt atât de greu de refuzat! Atât de multă aromă delicioasă!
De asemenea, am făcut si un sos simplu, pentru a servi acest piept de curcan cu legume. Pur și simplu am zdrobit cativa catei de usturoi și am amestecat cu iaurt, apoi am stropit putin curcanul și legumele. Raiul pe pamant! O sa-ti placa la nebunie acest piept de curcan la cuptor!
Piept De Curcan Cu Legume
Ingrediente:
- 1 piept de curcan cam de 1,5 kg
- 4 cartofi medii
- 1 zucchini mare, taiat in cuburi
- 1 ardei gras rosu, mare, taiat in cuburi
- 2 cepe mici, taiate julienne
- 5 ciuperci mari, taiate felii
- 2 cepe verzi (poti sa le omiti daca nu e sezonul lor)
- ulei vegetal
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita seminte de mustar (sau coriandru)
- cateva crengute de cimbru proaspat
- hartie de copt
- tava de copt
- cutit bine ascutit
- spatula
Instructiuni:
- Incalzeste cuptorul la 200 C
- Tapeteaza tava de copt cu hartie de copt
- Taie pieptul de curcan in felii si apoi in cuburi si aseaza-l in tava
- Taie cartofii in felii si aseaza peste curcan
- Adauga ardeii, zucchini, cepele julienne, cipuercile si eventual ceapa verde
- Stropeste cu putin ulei,, adauga sare, piper si semintele de mustar sau coriandru si amesteca bine.
- Adauga crengutele de cimbru
- Coace in cuptor cam 20 minute sau pana carnea devine aurie
- Serveste cu sos de iaurt si usturoi.
Ingrediente
- 1 piept de curcan cam de 1,5 kg
- 4 cartofi medii
- 1 zucchini mare, taiat in cuburi
- 1 ardei gras rosu, mare, taiat in cuburi
- 2 cepe mici, taiate julienne
- 5 ciuperci mari, taiate felii
- 2 cepe verzi (poti sa le omiti daca nu e sezonul lor)
- ulei vegetal
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita seminte de mustar (sau coriandru)
- cateva crengute de cimbru proaspat
- hartie de copt
- tava de copt
- cutit bine ascutit
- spatula
Instructiuni
- Incalzeste cuptorul la 200 C
- Tapeteaza tava de copt cu hartie de copt
- Taie pieptul de curcan in felii si apoi in cuburi si aseaza-l in tava
- Taie cartofii in felii si aseaza peste curcan
- Adauga ardeii, zucchini, cepele julienne, cipuercile si eventual ceapa verde
- Stropeste cu putin ulei,, adauga sare, piper si semintele de mustar sau coriandru si amesteca bine.
- Adauga crengutele de cimbru
- Coace in cuptor cam 20 minute sau pana carnea devine aurie
- Serveste cu sos de iaurt si usturoi.
deea says
unde scrie timpul si temperatura ??? gramajele???
Petro says
Draga Deea. Toate informatiile sunt in reteta.