Se intampla magie atunci când baconul crocant si auriu întâlnește pieptul de pui suculent si delicios! Aceste felii de piept de pui invelit in bacon pot fi ușor prajite într-o tigaie, dar se disting cu adevărat atunci când sunt coapte în cuptor!
Pui La Cuptor Invelit In Bacon
Aceste felii de piept de pui învelit în bacon sunt cu adevărat magnifice! Super simplu de facut, dar atât de impresionante, aceste suculente, delicioase felii de pui cu bacon sigur vor fi foarte apreciate!
Atât de versatile, încât poti servi aceste bucati de pui învelit in bacon ca aperitive la petreceri, la gratare sau ca o masă principală, cu o salată. In orice situatie, toti vor fi impresionati și vor cere mai mult, astfel încât asigura-t că pregatesti destul din acest piept de pui cu bacon!
Aceste fasii de piept de pui invelite in bacon, se gatesc în cuptor în loc să fie prăjite și sunt unse cu o glazură minunată de zahăr brun, sos de soia, oțet și usturoi. Delicioase, suculente, cu o nota usor crocantă, aceste bucati din piept de pui cu bacon sunt pline de arome, o masă pe care întreaga familie o va iubi!
Piept De Pui Invelit In Bacon
Ingrediente:
- 8-10 fasii de piept de pui
- 8-10 felii de bacon
- 2 linguri zahar brun
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingura otet alb
- 1 lingura usturoi tocat marunt
Mai ai nevoie:
- tava de copt
- folie de aluminiu
- bol mic
- perie de patiserie
Instructiuni:
- Incalzeste cuptorul la 180 C. Tapeteaza tava de copt cu folie de aluminiu pe care o ungi cu ulei
- Infasoara o felie de bacon in jurul unei bucati de piept de pui si aseaza pieptul de pui pe tava de copt
- Adauga zaharul brun, sosul de soia si usturoiul intr-un bol si amesteca bine
- Unge pieptul de pui cu sosul astfel obtinut
- Gateste in cuptor pentru 25-30 minute sau pana bacon-ul capata o culoare aurie
Ingrediente
- 8-10 fasii de piept de pui
- 8-10 felii de bacon
- 2 linguri zahar brun
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingura otet alb
- 1 lingura usturoi tocat marunt
- tava de copt
- folie de aluminiu
- bol mic
- perie de patiserie
Instructiuni
- Incalzeste cuptorul la 180 C. Tapeteaza tava de copt cu folie de aluminiu pe care o ungi cu ulei
- Infasoara o felie de bacon in jurul unei bucati de piept de pui si aseaza pieptul de pui pe tava de copt
- Adauga zaharul brun, sosul de soia si usturoiul intr-un bol si amesteca bine
- Unge pieptul de pui cu sosul astfel obtinut
- Gateste in cuptor pentru 25-30 minute sau pana bacon-ul capata o culoare aurie

Reteta a iesit foarte buna, mai ales ca se foloseste si sos de soia. Multumesc 😀