Pui Pane
Ingrediente:
- 1,5 kg piept de pui (poti folosi si ciocanele si aripioare)
- 3 cani lapte batut
- 2 cani faina cernuta
- 1/2 lingura sare
- 1/2 lingura boia dulce (poti folosi si iute daca iti place mancarea picanta)
- 1/2 lingura piper negru, macinat
- 1/2 lingura praf de usturoi
- 1/2 lingurita zahar
- 1/8 lingurita praf de ceapa (un mic varf de cutit)
- 1/8 lingurita praf de turmeric
- 1/8 lingurita amidon de porumb
- ulei pentru prajit
Instructiuni:
- Taie pieptul de pui in fasii apoi amesteca-l cu lapte batut si o lingura de sare. Acopera si pune la frigider pentru o ora.
- Pune ulei intr-o tigaie (can 2 degete de ulei) si incinge uleiul foarte bine (cam 3-4 minute)
- Amesteca faina cu condimentele intr-un bol
- Tavaleste fiecare fasie de pui in amestecul de faina si condimente, scutura excesul de faina apoi aseaza puiul pe o farfurie.
- Repeta procesul asa incat fiecare fasie sa fie bine acoperita cu faina.
- Prajeste puiul in tigaie, pe ambele parti pana devine auriu. Nu-l intoarce pe cealalta parte pana nu e bine rumenit pe prima.
- Scurge puiul pe servete de bucatarie si serveste cald.
Pui Pane Prajit, Cu Lapte Batut
Ingrediente
- 1,5 kg piept de pui (poti folosi si ciocanele si aripioare)
- 3 cani lapte batut
- 2 cani faina cernuta
- 1/2 lingura sare
- 1/2 lingura boia dulce (poti folosi si iute daca iti place mancarea picanta)
- 1/2 lingura piper negru, macinat
- 1/2 lingura praf de usturoi
- 1/2 lingurita zahar
- 1/8 lingurita praf de ceapa (un mic varf de cutit)
- 1/8 lingurita praf de turmeric
- 1/8 lingurita amidon de porumb
- ulei pentru prajit
Instructiuni
- Taie pieptul de pui in fasii apoi amesteca-l cu lapte batut si o lingura de sare. Acopera si pune la frigider pentru o ora.
- Pune ulei intr-o tigaie (can 2 degete de ulei) si incinge uleiul foarte bine (cam 3-4 minute)
- Amesteca faina cu condimentele intr-un bol
- Tavaleste fiecare fasie de pui in amestecul de faina si condimente, scutura excesul de faina apoi aseaza puiul pe o farfurie.
- Repeta procesul asa incat fiecare fasie sa fie bine acoperita cu faina.
- Prajeste puiul in tigaie, pe ambele parti pana devine auriu. Nu-l intoarce pe cealalta parte pana nu e bine rumenit pe prima.
- Scurge puiul pe servete de bucatarie si serveste cald.
Toate drepturile rezervate Gastronomik.ro. A se folosi numai pentru uz casnic.

Cele Mai Populare Retete
Pages: 1 2
[…] Pui Pane Prajit, Cu Lapte Batut […]