Rulada De Porc
Ingrediente:
- 3 linguri ulei de masline
- 1 ceapa mare, taiata fin
- 2 mere medii, fara coaja, fara cotor si taiate in cuburi mici.
- 10 frunze de salvie proaspata sau 2 crengute mici de rozmarin proaspat
- 2 cesti miez de paine, taiat in cuburi
- 1 ou, batut
- 2 linguri unt
- sare si piper dupa gust
- 1 ceasca supa de pui
- 1,5 kg cotlet de porc
Mai ai nevoie:
- tigaie mare
- cutit de carne, ascutit
- sfoara de bucatarie
- tava de copt
Instructiuni:
- Incalzeste cuptorul la 190 C
- Taie carnea de porc in rulou
- Intr-o tigaie mare incinge uleiul la foc mare
- Adauga merele, ceapa, rozmarinul sau salvia si caleste pana se inmoaie
- Indeparteaza de pe foc si adauga usor painea, oul, untul, sarea si piperul.
- Adauga supa de pui putin cate putin pana obtii consistenta dorita. Trebuie ca amestecul de mere sa fie doar moale, nu apos.
- Lasa amestecul sa se raceasca apoi adauga-l la carnea de porc, acoperind toata suprafata in mod egal.
- Ruleaza carnea peste umplutura, avand grija sa termini cu marginile in jos si partea grasa in sus.
- Leaga rulada cu sfoara de bucatarie.
- Cresteaza usor suprafata grasimii.
- Adauga sare si piper si pune-o in tava de copt. Poti pune foaie de copt pe fundul tavii, preventiv.
- Gateste rulada pentru 90 minute
- Scoate-o din cuptor si las-o la racit pentru 20 minute, inainte de a taia-o in felii.
- Serveste cu cartofi crocanti la cuptor si o salata de piersici
Rulada De Porc Umpluta Cu Mere
Ingrediente
- 3 linguri ulei de masline
- 1 ceapa mare, taiata fin
- 2 mere medii, fara coaja, fara cotor si taiate in cuburi mici.
- 10 frunze de salvie proaspata sau 2 crengute mici de rozmarin proaspat
- 2 cesti miez de paine, taiat in cuburi
- 1 ou, batut
- 2 linguri unt
- sare si piper dupa gust
- 1 ceasca supa de pui
- 1,5 kg cotlet de porc
- tigaie mare
- cutit de carne, ascutit
- sfoara de bucatarie
- tava de copt
Mai ai nevoie:
Instructiuni
- Incalzeste cuptorul la 190 C
- Taie carnea de porc in rulou
- Intr-o tigaie mare incinge uleiul la foc mare
- Adauga merele, ceapa, rozmarinul sau salvia si caleste pana se inmoaie
- Indeparteaza de pe foc si adauga usor paine, oul, untul, sarea si piperul.
- Adauga supa de pui putin cate putin pana obtii consistenta dorita. Trebuie ca amestecul de mere sa fie doar moale, nu apos.
- Lasa amestecul sa se raceasca apoi adauga-l la carnea de porc, acoperind toata suprafata in mod egal.
- Ruleaza carnea peste umplutura, avand grija sa termini cu marginile in jos si partea grasa in sus.
- Cresteaza usor suprafata grasimii.
- Leaga rulada cu sfoara de bucatarie, adauga sare si piper si pune-o in tava de copt. Poti pune foaie de copt pe fundul tavii, preventiv.
- Gateste rulada pentru 90 minute
- Scoate-o dun cuptor si las-o la racit pentru 20 minute, inainte de a taia-o in felii.
- Serveste cu cartofi crocanti la cuptor si o salata de piersici
Toate drepturile rezervate Gastronomik.ro. A se folosi numai pentru uz casnic.
Cele mai populare retete
Pages: 1 2
[…] de carne de porc si mere de-a dreptul uimitoare! Mi-am dat seama de asta când am făcut aceasta rulada de porc cu umplutură de mere și am vrut să reproduc acest amestec savuros într-o nouă rețetă. Această rețetă de burger […]