Ce e mai bun decât un aluat de pizza umplut cu ingredientele tale preferate? Iată o rețetă ușoara de chifle pufoase, umplute cu ingrediente de pizza, pe care o poti adapta cum vrei tu!
Chifle Umplute
Nu e nici un secret ca familia aceasta iubeste pizza! Insa pana si cel mai mare pasionat de pizza se plictiseste de aceeasi reteta! Totul sta in prezentare! Din aceasta nevoie de schimbare s-au nascut si aceste delicioase chifle pufoase, umplute cu ingrediente de pizza!
Aceste delicioase chifle de casa au o crusta usor crocanta la exterior dar sunt moi și zemoase in interior, umplute cu sos de roșii, ciuperci, ardei și mozzarella delicioasa. Indiferent dacă vrei sa le faci pentru a tine loc pizzei tale preferate sau ca un aperitiv delicios, un prânz sau pur si simplu in loc de paine, aceste chifle pufoase sunt atat de gustoase!
Aceste chifle umplute sunt perfecte si pentru petreceri pentru ca sunt atat de rapid si usor de facut. Serveste-le simple sau cu un sos de brânză sau sos marinara care întotdeauna merge excelent cu pizza. Indiferent ce alegi, bunatatile astea vor deveni favoritele tale din prima mușcătură!
Chifle Pufoase
Ingrediente:
- 1 aluat pizza
- putina faina pentru rulat
- 3 linguri sos de rosii
- 1 ceasca ciuperci, taiate felii
- 1 ceasca ardei gras rosu, taiat cuburi
- 2 cesti mozzarella rasa
- 2 linguri unt, topit
- unt pentru uns tava
- 1 lingurita cimbru uscat
- sare si piper dupa gust
- sos marinara sau de branza (optional)
Mai ai nevoie:
- vergea
- rotita de pizza
- vas de copt
- perie de patiserie
Instructiuni:
- Incalzeste cuptorul la 220 C
- Intinde foaia de pizza cu o vergea si tai-o in forma dreptunghiulara
- Taie in dreptungiuri mai mici (mai intai am facut 16 apoi din aluatul ramas pe margini am mai facut inca 9)
- Pune cate putin sos de rosii pe fiecare dreptunghi, apoi adauga ciuperci, ardei si cascaval.
- Impatureste marginile si incerca sa dai o forma rotunda fiecarui aluat.
- Unge cu unt o tava sau vas de copt si aseaza chiflele.
- Amesteca untul topit cu cimbru si unge chiflele.
- Coace in cuptor pentru aproximativ 15 minute sau pana cand esti multumit de culoarea aurie.
- Serveste-le simple sau cu sos de rosii sau sos de branza.
Ingrediente
- 1 aluat pizza
- putina faina pentru rulat
- 3 linguri sos de rosii
- 1 ceasca ciuperci, taiate felii
- 1 ceasca ardei gras rosu, taiat cuburi
- 2 cesti mozzarella rasa
- 2 linguri unt, topit
- unt pentru uns tava
- 1 lingurita cimbru uscat
- sare si piper dupa gust
- sos marinara sau de branza (optional)
- vergea
- rotita de pizza
- vas de copt
- perie de patiserie
Instructiuni
- Incalzeste cuptorul la 220 C
- Intinde foaia de pizza cu o vergea si tai-o in forma dreptunghiulara
- Taie in dreptungiuri mai mici (mai intai am facut 16 apoi din aluatul ramas pe margini am mai facut inca 9)
- Pune cate putin sos de rosii pe fiecare dreptunghi, apoi adauga ciuperci, ardei si cascaval.
- Impatureste marginile si incerca sa dai o forma rotunda fiecarui aluat.
- Unge cu unt o tava sau vas de copt si aseaza chiflele.
- Amesteca untul topit cu cimbru si unge chiflele.
- Coace in cuptor pentru aproximativ 15 minute sau pana cand esti multumit de culoarea aurie.
- Serveste-le simple sau cu sos de rosii sau branza.
[…] Chifle de Pizza Vegetariana […]