Bucura-te de această rețetă delicioasă de sos de merisoare si portocale de sarbatori! Este acompaniamentul perfect pentru un piept de curcan la cuptor!
Sos De Merisoare Si Portocale
Am făcut această rețetă simplă, dar super-gustoasă de sos de merișoare si portocale, pentru a-l servi cu acest piept de curcan la cuptor. Și sa fiu sincera nu am avut prea multe așteptari de la el! Îmi place carnea destul de simplă și nu am fost niciodată un mare fan al sosului de merișor, așa că am crezut că va fi doar o pierdere de timp. Oh, dar cât am gresit!
Adaosul de suc de portocale și muștar la acest sos face întreaga diferență, o izbucnire de aromă! Si se potrivește perfect cu pelteaua de merisoare. Cu un gust un pic dulce, un pic intepator, această rețetă de sos de merisoare si portocale este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti face sarbatorile memorabile! Desi poti oricand sa servesti sosul acesta si la o masa obisnuita.
Această rețetă de sos de merisoare si portocale este atât de ușor de făcut, este simplă dar plină de arome!
Sos De Merisoare Si Portocale
Ingrediente:
- 1 ceasca de ketchup dulce
- 1/2 ceasca peltea de merisoare
- 1 ceapa mica tocata marunt
- 1/2 ceasca suc de portocale
- 2 linguri otet din vin rosu
- 1 lingura mustar
- 1 lingurita sos de soia (sau sos barbecue sau Worcestershire)
Instructiuni:
- Amesteca toate ingredientele intr-un ibric mediu sau cratita
- Fierbe la foc mic, amestecand din cand in cand, pentru aproximativ 20 minute sau pana esti multumit cu consistenta sosului.
- Serveste rece sau cald cu carne de curcan.
- Pastreaza-l la frigider, acoperit, pentru maxim 2 zile
Ingrediente
- 1 ceasca de ketchup dulce
- 1/2 ceasca peltea de merisoare
- 1 ceapa mica, tocata marunt
- 1/2 ceasca suc de portocale
- 2 linguri otet din vin rosu
- 1 lingura mustar
- 1 lingurita sos de soia (sau sos barbecue sau Worcestershire)
Instructiuni
- Amesteca toate ingredientele intr-un ibric mediu sau cratita
- Fierbe la foc mic, amestecand din cand in cand, pentru aproximativ 20 minute sau pana esti multumit cu consistenta sosului.
- Serveste rece sau cald cu carne de curcan.
- Pastreaza-l la frigider, acoperit, pentru maxim 2 zile
Leave a Reply