Iubești puiul pane, dar nu prea iti iese reteta? Aceasta este singura reteta de pui pane cu lapte batut de care vei avea vreodata nevoie! Toti îl vor iubi și iti vor cere să-l faci la fiecare picnic sau gratar!
Piept De Pui Pane
Nu am crescut intr-o familie numeroasa dar cu toate astea mama petrecea mare parte din timpul ei liber in bucatarie, facand tot felul de bunatati. Una dintre mesele noastre preferate era puiul pane al mamei. Avea mama cea mai bună reteta din tot cartierul! Ne facea un pui crocant si atat de delicios ca ne lingeam pe degete. M-am gandit sa inbunatatesc un pic reteta mamei cu acest pui pane crocant, facut cu lapte batut, in speranta ca si ai mei vor fi la fel de incantati cum eram noi de puiul mamei.
După părerea mea, ceea ce deosebeste un pui pane bine prăjit de unul obisnuit, se bazeaza pe două lucruri. Unul dintre ele este amestecul de condimente pe care le pui în făină si care acoperă puiul. Celălalt este cat de crocant iti iese puiul. Mulți oameni cred că acest lucru este realizat de cât de mult prăjesc puiul, dar tine de fapt de cât de mult amestec de făină este pe pui! Deci, unul dintre cele două arme secrete le mele pentru aceasta reteta de pui pane cu lapte batut este sa tavalesc puiul de doua ori in faina! Iar cel de-al doilea secret este laptele batut!
Iti garantez ca daca urmezi aceasta reteta pas cu pas, toti vor dori sa le dai reteta si sa faci puiul asta pane la fiecare petrecere, gratar sau picnic! Iti mai dau un pont: inainte de a te apuca de prajit acest pui pane, asigura-te ca uleiul in tigaie va acoperi puiul cam pana la jumatate, si ca este extrem de bine incins.
[…] Pui Pane Prajit, Cu Lapte Batut […]