Acest sos de ciuperci cu smantana este atât de ușor, delicios și aromat! Grozav de adăugat la friptura de porc sau pui, paste sau chiar servit ca cină, cu o salată sănătoasă alături.
Sos De Smantana
Esti fan al mancarurilor de ciuperci? Atunci vei găsi acest sos de ciuperci cu smantana ca un mic rai al retetelor de ciuperci. Este atât de ușor de făcut și atât de versatil! Fa aceasta mancarica de ciuperci in varianta vegetariană, ca o cina delicioasa altaturi de o salata. Sau serveste-o ca sos pentru fripturile de porc sau pui pentru un adaos de gust deosebit.
Dacă esti ca mine și preferi mese mai putin bogate, această rețetă de sos alb de ciuperci ar putea fi ușor transformată într-o masă principală. Gateste ciupercile in sosul de smantana putin mai mult, astfel incat sosul sa devina mai gros. Apoi asorteaza reteta de sos de ciuperci cu smantana cu o salata bogata, plina de fibre si ingrediente sanatoase!
Pentru această rețetă am ales să nu adaug usturoi, deoarece fiica mea este atât de pretențioasă în ultima vreme. Dar cred că usturoiul oferă mult mai multă aromă, deci dacă iti place usturoiul, adauga-l cu incredere la rețetă. De asemenea, am omis ierburi proaspete din același motiv, dar aș fi adăugat niște mărar sau pătrunjel; ambele merg excelent cu această rețetă simplă, dar gustoasă. Dar mi-am luat libertatea de a adăuga niște fulgi de ardei iute pe farfuria mea si a fost o minunatie!
Leave a Reply